ABOUT US

OUR COMPANY

Povestea noastra

Infiintata in 2007, compania a inceput cu ideea de a oferi servicii de calitate in diverse categorii de activitate, ajungand astfel sa acoperim 3 game mari de servicii & produse. Incepand cu 2013, am decis sa avansam si sa oferim un plus de calitate si sistemului medical din Romania prin furnizarea de accesorii si aparatura medicala de calitate si inalta tehnologie, ajungand sa fim furnizor a peste 1000 de unitati sanitare de stat sau private din tara.

“Cartomed este un brand inregistrat la OSIM si este un nume de reper in piata dispozitivelor medicale ”

Prin contractele directe cu furnizorii nostrii din intreaga lume, reusim sa oferim o gama variata de produse la un pret competitiv, indiferent de categoria produsului. Astfel, asiguram echipamente medicale pentru sectii precum bloc operator, ati, neurologie, cardiologie, balneologie, electroterapie, ortopedie, etc.

Produsele noastre se regasesc atat pe site, in catalog, cat si in sistemul national SEAP. Pentru a oferi o garantie clientilor nostri, compania noastra a implementat standardul ISO 9001: 2000 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii cu nr certificat: Q2015/2017.

DE CE SA NE ALEGI PE NOI

Avem bunsiness-ul orientat catre client

Ne intereseaza permanent feedback-ul tau si incercam sa imbunatatim constant serviciile noastre.

Avem transportul gratuit

Pentru comenzi peste 500 lei transportul este gratuit oriunde in Romania.

Suport Online 24/7

Suntem aici pentru a te ajuta in a alege produsul in raport cu nevoia sau bugetul dvs.